top of page
Search
  • Radio Reboot

«Κουμ κουάτ» @ Culturίστριες


«Κουμ κουάτ»: Μια κωμωδία με αέρα ’70 και χαρακτήρες που καλύπτουν κάθε πτυχή, αλλά και εποχή

Τη Δευτέρα 28/1, φιλοξενήσαμε στις Culturίστριες τους ηθοποιούς και μέλη της θεατρικής ομάδας Sforaris, Μαρία Κοσκινά και Γιώργο Γλάστρα, με αφορμή την νέα παράσταση της ομάδας με τίτλο «Κουμ κουάτ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού και κείμενο του ίδιου και της Μαρίας Κοσκινά, που παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια, επιστρέφουν στην κωμωδία και μάλιστα, σε μια φάρσα με γρήγορες μεταμορφώσεις που τοποθετείται χρονικά στο Πάσχα του 1972, εν μέσω δικτατορίας, όταν ένα φιλήσυχο μεσοαστικό ζευγάρι λέει ψέματα στους συγγενείς του για να μην χρειαστεί να το περάσουν μαζί τους στο χωριό.

Ωστόσο, οι επισκέψεις που δέχονται απροειδοποίητα από γνωστούς κι αγνώστους δημιουργεί αλυσιδωτή δράση που μέσα από γνώριμους -λίγο «κουνημένους» όπως μας είπαν- χαρακτήρες που όλοι παίζονται από τους δυο τους, φαίνονται οι διαφορετικές πλευρές που κρύβουμε όλοι μέσα μας, από το ένα έως το άλλο άκρο.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συζήτησή μας, εδώ.

*«Κουμ κουάτ», στο Θεάτρου του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7 και Θαρύπου, Αθήνα), Τετάρτη & Σάββατο 6:30μμ, Παρασκευή 9:15μμ και Κυριακή 9:30μμ, έως τις 21/4.

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page