top of page
Search
  • Radio Reboot

Οι ValSia στις Culturίστριες


“The Proof Show”: Ένας διαγωνισμός μέχρις εσχάτων με έπαθλο την αποδοχή

Τη Δευτέρα 27/1, στις 6μμ, κλείνουμε τον Ιανουάριο με καλεσμένες τα δύο μέλη της μουσικοθεατρικής ομάδας ValSia, κατά κόσμον Βαλέρια Δημητριάδου και Αθανασία Κουρκάκη, με αφορμή τη νέα τους παράσταση “The Proof Show”, μια δική τους ιδέα, εμπνευσμένη από το παραμύθι “Sole, Luna e Talia” από το “Pentamerone” του Τζιαμπατίστα Μπαζίλε, που παρουσιάζεται στο Red Jasper Cabaret Theatre, με την σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ασπιώτη.

Η Sole και η Luna παίρνουν μέρος σ’ έναν διαγωνισμό, με σκοπό να κερδίσει η καλύτερη. Μόνο μία μπορεί να βγει νικήτρια και... ζωντανή. Ο Maestro είναι ο διοργανωτής του διαγωνισμού που θέτει τους όρους, το πλαίσιο και κυρίως, τον απώτερο στόχο που οι δύο κοπέλες αγνοούν. Πρέπει να καταφέρουν να περάσουν 5 δοκιμασίες μέσα σε 5 μέρες.

Εμφανίζονται κάθε βράδυ μπροστά στο κοινό για να διαγωνιστούν και πρέπει, παρά την αντιζηλία τους, να δείχνουν αγαπημένες και να δίνουν την αίσθηση ότι είναι συγκρότημα χρόνια. Αγαπημένες πάση θυσία.

Το ερώτημα που θέτει η παράσταση είναι διαχρονικό: «Ποια ανάγκη οδηγεί τον άνθρωπο στο να αποδείξει ότι αξίζει; Γιατί πρέπει συνέχεια να κρίνουμε και να κρινόμαστε; Γιατί η ευτυχία κάποιου να εξαρτάται τόσο πολύ από την αποδοχή ή μη των άλλων;»

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 27/1, στις 6μμ, στο www.radioreboot.gr, για να απαντήσουμε (ή όχι) αυτά τα ερωτήματα!

*Στα μικρόφωνα, όπως πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page