top of page
Search
Radio Reboot

«Ανδρόγυνο» & «Λουόμενες» στις Culturίστριες


«Ανδρόγυνο» & «Λουόμενες»: Δύο διαφορετικά, νέα ελληνικά έργα μάς καλούν στο σύμπαν τους

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, θα βρισκόμαστε πίσω από τα μικρόφωνα, ακριβώς στις 6μμ, για το καθιερωμένο μας “κουλτουρίστικο” δίωρο!

Ξεκινάμε έχοντας στην παρέα μας τη Βίκυ Αδάμου και τη Χριστίνα Σαμπανίκου από την παράσταση «Ανδρόγυνο- Mία στερεοτυπική φάρσα από κουρασμένες λέξεις» (μια παραγωγή της ομάδας Life after Death -πρεμιέρα την Παρασκευή 8/11 στο Vault Theatre Plus), με τις ιδιότητες της συγγραφέως και της σκηνοθέτιδος αντίστοιχα, αλλά και αυτής των ηθοποιών.

Η Επιστημονική Κοινότητα μαζί με δύο Στερεότυπα ετοιμάζονται να αποκαλύψουν τα αποτελέσματα χρόνιων ερευνών πάνω στο Θηλυκό και το Αρσενικό, τα οποία, με τη βοήθεια του κοινού, αναμένεται να διαφέρουν κάθε φορά!

Τη δεύτερη ώρα, στις 7μμ, περιμένουμε την Κατερίνα Μαυρογεώργη, ώστε να μιλήσουμε για την παράσταση «Οι Λουόμενες», έργο το οποίο υπογράφει συγγραφικά και σκηνοθετικά και παρουσιάζεται, για δεύτερη σεζόν, στο Skrow Theater.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε μια επαρχιακή λουτρόπολη, τρεις γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, βρίσκονται στο υδροθεραπευτήριο έχοντας όλες κάτι να ξεπλύνουν.

Συντονιστείτε τη Δευτέρα 11/11, στις 6μμ, για τις καθιερωμένες θεατρικές συζητήσεις!

*Στα μικρόφωνα, όπως πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

bottom of page