top of page
Search
  • Radio Reboot

Το «550» κάνει στάση στις Culturίστριες


«550»: Μια κοινωνική κωμωδία μετά μουσικής για τους επιβάτες των ΜΜΜ και τις ιστορίες τους

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 6μμ, οι Culturίστριες επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Radio Reboot μένοντας σταθερές στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους μαζί σας.

Ποδαρικό για τη νέα σεζόν κάνουν την πρώτη ώρα της εκπομπής, η ηθοποιός Φανή Παλιούρα και ο ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης Σταμάτης Πακάκης, με αφορμή το νέο έργο που υπογράφει και σκηνοθετεί, την κοινωνική κωμωδία «550» που παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη, στις 8:30μμ, στο Faust.

Πρόκειται για τις ιστορίες οκτώ ανθρώπων που κάπου τους έχουμε συναντήσει, ίσως περιμένοντας σε μια στάση, ή μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο λεωφορείο, ενώ ψάχνουμε από κάπου να πιαστούμε. Καθισμένους στη διπλανή θέση να μιλάνε δυνατά στο κινητό και να τους ακούμε ακούσια, αλλά αναπόφευκτα. Ίσως, να είναι κάποιος/κάποια που ξέρουμε, ή ακόμη κι εμείς οι ίδιοι/ίδιες...

«Επιβάτες του “550” είναι: ο αφηγητής, η αναρχική φοιτήτρια, η οροθετική σκιτσογράφος, ο παρενδυτικός, ο εθνικιστής ψυκτικός, η “θεούσα”, η πληθωρική ηθοποιός και ο “μαϊντανός”. Ο καθένας ζει ένα προσωπικό δράμα, εξάλλου το πρόβλημά μας είναι το σημαντικότερο για τον μικρόκοσμό μας.»

Και κάπου ανάμεσά τους, υπάρχει ο Αόρατος Ροζ Μονόκερος!

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 4/11, στις 6μμ, για να ξεκινήσουμε τη νέα ραδιοφωνική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο: τον δικό μας!

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page