top of page
Search
  • Radio Reboot

Καπνοτόπια / Η θέληση @ Culturίστριες


Τη Δευτέρα 21/01 επιστρέφουμε με δυο παραστάσεις: "Καπνοτόπια" και "Η θέληση"

Τη Δευτέρα, 21/01, συνεχίζουμε τις ραδιοφωνικές μας συναντήσεις περιμένοντας, αυτή τη φορά, τη Γιούλα Μπούνταλη, στις 6:00 μ.μ.

Μαζί θα μιλήσουμε για την performance "Καπνοτόπια - Δοκιμή I", την οποία και συνυπογράφει με τον Σύλλα Τζουμέρκα. Το πειραματικό έργο, που θα παρουσιαστεί ξανά στις 25-26-27 Ιανουαρίου στον χώρο Προσωρινός, αναλύεται σε "οχτώ αναμνήσεις και ένα μονόλογο τής Σιμόν Βέιλ κατά τη διάρκεια του οποίου ο φόβος, ο πόθος, η τρέλα, το παρελθόν και η φιλοσοφία μπλέκονται μεταξύ τους.

Στις 7:00 μ.μ, συνεχίζουμε με την Αγγελική Πασπαλιάρη και τον Δημήτρη Παπαβασιλείου από την παράσταση "Η θέληση", η οποία θα παιχτεί στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον από τις 23 Ιανουαρίου. Το έργο ανήκει στον Αργεντίνο Cesar Brie και αφορά τις τελευταίες μέρες τής Γαλλίδας φιλοσόφου και ακτιβίστριας Σιμόν Βέιλ, σ'ένα νοσοκομείο στο Κεντ τής Αγγλίας. Στο πρόσωπο του Κάρλο, φίλου και νοσοκόμου της, βλέπει τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της.

Περισσότερα θα πούμε, φυσικά, με τους συντελεστές των δυο αυτών παραστάσεων, τη Δευτέρα ξεκινώντας στις 6:00 μ.μ. Περιμένουμε κι εσάς!

*Στα μικρόφωνα η Παναγιώτα Κοντοδήμα και η Κλεοπάτρα Γκατζάνη.

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page