top of page
Search
  • Radio Reboot

Αλεξάνδρα Ούστα: Από ένα «δολοφονικό» γαμήλιο δείπνο σε μια παιγνιώδη, αλλά ουσιαστική, αναζήτηση τη


Τη Δευτέρα 10/12, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στις Culturίστριες την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ούστα, με αφορμή το φετινό δείπνο μυστηρίου, «Νυφικό πεντοζάλι», από την ομάδα Βρες τον Δολοφόνο, που λαμβάνει χώρα κάθε Κυριακή στο El Convento Del Arte, αλλά και την παιδική παράσταση «Ταξιδιώτες στο Χρόνο» που παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Τζένη Καρέζη. Τα κείμενα και τη σκηνοθεσία και των δύο υπογράφει ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

Από τη μία, ένα παιχνίδι με πολύ χιούμορ και μυστήριο, καθώς μας βάζει να αναζητήσουμε τον δολοφόνο του Ολλανδού γαμπρού ανάμεσα στο κοινό και από την άλλη, μια παράσταση για παιδιά (κάθε ηλικίας, ακόμη και γι’ αυτά που κρύβουμε μέσα μας) η οποία με μουσική, χορό, χιούμορ και διάδραση, μας εισαγάγει σε τρεις στιγμές της Ιστορίας, όπου οι πραγματικοί ήρωές τους, εκείνη την εποχή, θυσίασαν την αλήθεια -προκαλώντας μια σειρά γεγονότων- επειδή δεν ήταν βολική για τους ίδιους. Η γνώση της Ιστορίας, λοιπόν, μας βοηθά να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συζήτησή μας, πατώντας εδώ.

* «Νυφικό πεντοζάλι», κάθε Κυριακή στις 8:30 μ.μ., στο El Convento del Arte (Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο), έως τις 21/4.

* «Ταξιδιώτες στο Χρόνο», κάθε Σάββατο στις 3 μ.μ., Κυριακή στις 11:30 π.μ. και στις 3 μ.μ., στο θέατρο Τζένη Καρέζη (Ακαδημίας 3, Σύνταγμα), έως τις 21/4.

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page