top of page
Search
  • Radio Reboot

Αλεξάνδρα Ούστα & Σωσώ Χατζημανώλη στις Culturίστριες


«Νυφικό Πεντοζάλι» & «Ταξιδιώτες στο χρόνο»: Ένα γαμήλιο δείπνο μυστηρίου που αναζητεί τον δολοφόνο του γαμπρού και ένα ταξίδι στον χρόνο και την Ιστορία για παιδιά κάθε ηλικίας

Τη Δευτέρα 10/12, στις 7μμ, οι Culturίστριες θα φιλοξενήσουν δύο παλιές γνώριμες και πολύ αγαπημένες ηθοποιούς, την Αλεξάνδρα Ούστα και τη Σωσώ Χατζημανώλη, με αφορμή ένα δείπνο μυστηρίου και μία παιδική παράσταση.

Συγκεκριμένα, θα μας μιλήσουν για το φετινό δείπνο μυστηρίου «Νυφικό πεντοζάλι» της ομάδας Βρες το δολοφόνο (στο El Conento del Arte), σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιάννη Σαρακατσάνη. O Ολλανδός γαμπρός, που παντρεύεται την όμορφη κρητικοπούλα Παρθένα, δολοφονείται κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού γαμήλιου γλεντιού και ο δολοφόνος του κρύβεται ανάμεσα στο κοινό. Μας καλεί, λοιπόν, να γίνουμε ντετέκτιβ και να τον ανακαλύψουμε.

Εκτός από την παιγνιώδη διάθεση των ενηλίκων, υπάρχει στον αντίποδα και η φιλομάθεια των παιδιών, η οποία καλλιεργείται και οξύνεται μέσα από μια παιδική θεατρική παράσταση. Οι «Ταξιδιώτες στο χρόνο», επίσης σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιάννη Σαρακατσάνη, παρουσιάζονται στο θέατρο Τζένη Καρέζη και έρχονται ως συνέχεια της περσινής τους παράστασης «Οι εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο». Η παγκόσμια Ιστορία «ξεδιπλώνεται» μπροστά σε μικρούς και μεγάλους με μουσική, τραγούδια, χορό, διάδραση και πάρα πολύ χιούμορ. Γιατί, όπως σημειώνει και η ομάδα, η Ιστορία όντως επαναλαμβάνεται και όποιος τη γνωρίζει καλά, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το μέλλον καλύτερα.

Σας περιμένουμε με παιγνιώδη και ταξιδιάρικη (χωροχρονικά) διάθεση, τη Δευτέρα 10/12, από τις 6μμ!

*Στα μικρόφωνα, όπως πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page