top of page
Search
  • Radio Reboot

«Το Δαχτυλίδι της μάνας»: Ένα παραμύθι που… δεν είναι παραμύθι


Τη Δευτέρα 5/11, υποδεχθήκαμε στις Culturίστριες τις πρώτες καλεσμένες για τη φετινή σεζόν και δεν ήταν άλλες από τις ηθοποιούς Χρύσα Κοτταράκου και Νατάσα Ρουστάνη, μέλη της ομάδας C for Circus, οι οποίες μας μίλησαν για την επετειακή παράσταση της ομάδας «Το Δαχτυλίδι της μάνας» στο θέατρο Tempus Verum-Εν Αθήναις.

Κλείνουν 10 χρόνια κοινής καλλιτεχνικής πορείας και το γιορτάζουν με μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση, που ακροβατεί μεταξύ πραγματικότητας, φαντασίας, μεταφυσικών σκέψεων, παραμυθένιων πλασμάτων, ονείρου, ποίησης, έρωτα, ζωής και θανάτου. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, δεν σκηνοθετούν όλοι μαζί, αλλά τον ρόλο του σκηνοθέτη έχει αναλάβει ο Παύλος Παυλίδης.

Ποιος πρότεινε το έργο, τι τους άρεσε σ' αυτό, αν πιστεύουν στην έννοια του μεταφυσικού και σε παραδοσιακές δοξασίες των προηγούμενων αιώνων, τί ρόλο παίζει η ποίηση και η μουσική στην παράσταση και όλα όσα είπαμε μπορείτε να τα ακούσετε πατώντας εδώ.

* «Το δαχτυλίδι της μάνας» του Γιάννη Καμπύση παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9μμ, στο θέατρο Tempus Verum-Εν Αθήναις (Ιάκχου 19, Γκάζι) μέχρι τις 27 Νοεμβρίου.

25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page