top of page
Search
  • Radio Reboot

«Γ-έρως» στις Culturίστριες


Ερωτικοί και ραδιοφωνικοί αποχαιρετισμοί στην τελευταία εκπομπή της σεζόν

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις Culturίστριες, κλείσαμε τη φετινή σεζόν με αποχαιρετισμούς και όχι μόνο ραδιοφωνικούς, αλλά και ερωτικούς. Την πρώτη ώρα, φιλοξενήσαμε τις ηθοποιούς και σκηνοθέτιδες Γιούλη Καρναχωρίτη και Μυρτώ Πανάγου, με αφορμή την performance που σκηνοθετούν «Γ-έρως», με θέμα τον ερωτικό αποχαιρετισμό στην αποκαλούμενη «τρίτη ηλικία».

Μια performance-«διαδήλωση» για τον έρωτα στην Πύλη Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά, που εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Άνοιγμα στην Πόλη» του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στις 25 και 27/6, στις 6:30μμ, με ελεύθερη είσοδο.

Μας μίλησαν για τη δυσκολία, αλλά και τη γοητεία τού να συνεργάζεσαι με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι, όμως, δεν έχουν σχέση με το θέατρο και να τους ζητάς να μοιραστούν, να αφηγηθούν, τις δικές τους ιστορίες ερωτικού αποχωρισμού και αποχαιρετισμού. Η αρχική συστολή και αμηχανία μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα γενναιόδωρο μοίρασμα ζωής, εμπειριών και ψύχραιμης αναπόλησης, γιατί έχουν εμπειρία ετών και στη ζωή και στον έρωτα…Αλλά, και για το αν, τελικά, υπάρχει ηλικία σ’ αυτό τον τελευταίο. Υπάρχει;

Η απάντηση βρίσκεται εδώ.

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page