top of page
Search
  • Radio Reboot

«Γ-έρως» στις Culturίστριες


«Γ-έρως»: Η Γιούλη Καρναχωρίτη και η Μυρτώ Πανάγου σκηνοθετούν (μαζί με την Αθανασία Αγοράκη), μία «διαδήλωση» για τον έρωτα στο λιμάνι του Πειραιά

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 6μμ, οι Culturίστριες ρίχνουν αυλαία στη φετινή ραδιοφωνική σεζόν, φιλοξενώντας δύο νέες ηθοποιούς και σκηνοθέτιδες, τη Γιούλη Καρναχωρίτη και τη Μυρτώ Πανάγου.

Αφορμή για τη συνάντησή μας στάθηκε η performance τους «Γ-έρως» που σκηνοθετούν μαζί με την Αθανασία Αγοράκη και θα λάβει χώρα στο λιμάνι του Πειραιά στις 25 και 27/6, στις 6:30μμ, στο πλαίσιο της δράσης του Φεστιβάλ Αθηνών «Άνοιγμα στην Πόλη του Πειραιά», με θέμα τον ερωτικό αποχαιρετισμό και αποχωρισμό στην λεγόμενη «τρίτη ηλικία», σαν μια διαδήλωση για τον έρωτα, τη νιότη, τη ζωή. Στην performance συμμετέχουν μέλη του 2ου Τμήματος ΚΑΠΗ Δραπετσώνας-Κερατσινίου, των οποίων αφηγήσεις έχουν χρησιμοποιηθεί μαζί με κείμενα από τα «Γράμματα προς τη Μαρώ» του Γιώργου Σεφέρη και «Αποσπάσματα του Ερωτικού Λόγου» του Ρολάν Μπαρτ.

«Μια διαδήλωση με μοναδικές αποσκευές λόγια διάσπαρτα, έντονα, οικεία, φευγαλέα. Λόγια που θα ακουστούν είτε ατομικά, είτε συλλογικά, έτσι που να δημιουργήσουν μια φωνή, υπενθυμίζοντας ότι ο ερωτικός αποχωρισμός δεν έχει ηλικία.»

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 25/6, στις 6μμ, να κλείσουμε μαζί αυτή τη σεζόν, μιλώντας για τον έρωτα που δεν έχει ηλικία, τον χρόνο που περνά αφήνοντας ή όχι τα σημάδια του και φυσικά, τη δεύτερη ώρα, θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή στη χρονιά που φεύγει με πολλή μουσική.

*Στα μικρόφωνα, όπως πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page