top of page
Search
  • Radio Reboot

Η Ελένη Γκασούκα στις Culturίστριες


«Το Χελιδόνι»: Η Ελένη Γκασούκα σκηνοθετεί ένα έργο βασισμένο στην τρομοκρατική επίθεση στο Ορλάντο

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 6μμ, φιλοξενούμε στις Culturίστριες τη σκηνοθέτιδα Ελένη Γκασούκα από την παράσταση «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα, που παρουσιάζεται στο θέατρο Μικρό Γκλόρια με πρωταγωνιστές τη Σοφία Σεϊρλή και τον Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Πρόκειται για ένα έργο που γράφτηκε με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση της 12ης Ιουνίου 2016 στο gay bar του Ορλάντο. Η συνάντηση μίας δασκάλας μουσικής και ενός νεαρού άνδρα ο οποίος θέλει να γίνει μαθητής της, θα φέρει στην επιφάνεια μια αλήθεια που για τη γυναίκα είναι δύσκολο να διαχειριστεί.

«Η πραγματική σημασία αυτής της επίθεσης, τα κίνητρα του τρομοκράτη και η σκιά των θυμάτων του προκαλούν αντιπαράθεση ανάμεσα στην Αμέλια και τον Ραμόν, που θα τους οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από αυτά τα τρομερά γεγονότα. Αυτή η αλήθεια θα τους αναγκάσει να στοχαστούν γύρω από την ταυτότητά τους, την αποδοχή της απώλειας και την ευθραυστότητα της αγάπης, κάνοντάς τους να ξεγυμνώνουν τις ψυχές τους και να ενώσουν με έναν τρόπο τις τύχες τους για πάντα.»

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 26/2, στις 6μμ, για να μιλήσουμε για μια τρυφερή, συγκινητική και ανθρώπινη παράσταση, για όσα μας ενώνουν και όσα επιτρέπουμε να μας χωρίζουν.

*Στα μικρόφωνα, όπως πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page