top of page
Search
  • Radio Reboot

Ο Λάμπρος Φισφής στις Culturίστριες


«Τι Ζούμε;»: Μια επιθεώρηση ιδωμένη αλλιώς· βασισμένη στην κωμική και σουρεαλιστική μας καθημερινότητα

Τη Δευτέρα 30/10, ο Λάμπρος Φισφής ήρθε στις Culturίστριες με αφορμή την επιθεώρηση «Τι Ζούμε;», την οποία υπογράφει συγγραφικά και κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 31/10, στο Θέατρο Βέμπο (Καρόλου 18, Μεταξουργείο).

Πρόκειται για μια νέα προσέγγιση στο παρεξηγημένο και αρκετά υποβαθμισμένο -τα τελευταία χρόνια- είδος της επιθεώρησης που αναδεικνύει, με γρήγορο ρυθμό, την κωμική και σουρεαλιστική πλευρά της καθημερινότητάς μας, μέσα από χαρακτήρες που -αν και στην υπερβολή τους- αναγνωρίζουμε (είτε σ’ εμάς, είτε στους γύρω μας).

Αποτελεί μία πρόκληση, όπως μας είπε ο ίδιος, για το αν, τελικά, οι θεατές θα εμπιστευθούν την ομάδα και αυτό που έχουν ετοιμάσει, λόγω της έννοιας «επιθεώρηση» και των στοιχείων με τα οποία είναι ταυτισμένη, παρόλο που η δική τους ματιά διαφέρει τελείως, απ’ ό, τι μπορεί να έχουμε φανταστεί.

Επί σκηνής θα βρίσκονται (αλφαβητικά) οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Μακαλιάς, Μιχάλης Μαθουδάκης, Αλεξάνδρα Ούστα, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Λάμπρος Φισφής και Ειρήνη Ψυχράμη.

*Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 9:30μμ και Δευτέρα-Τρίτη στις 9μμ (από τις 31/10).

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη, πατώντας εδώ.

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page